mask problems

Post any questions, ideas, or topics related to Jython and Python scripting.
Post Reply
User avatar
joleenf
Posts: 1120
Joined: Mon Jan 19, 2009 7:16 pm

mask problems

Post by joleenf »

Hi,

I fear that my McV session has gotten into some odd state. When I was trying to apply masks to H8 data, I would get ranges of missing to missing or 1 to 1. Now, I created a field, ran a mask that should work, but got a null pointer exception. Have I forgotten how to use mask or is something else going on?

Screen Shot 2015-09-30 at 9.31.59 AM.png


What is odd, that for this error, after restart, there is not a problem. It is true, the "range" is None:

Screen Shot 2015-09-30 at 9.48.15 AM.png
Screen Shot 2015-09-30 at 9.48.15 AM.png (11.12 KiB) Viewed 1812 times


But, the range is None both before and after restart when the mask works again.

Could the two problems,interactive mask providing 1 to 1 or missing to missing ranges and the NPE, be related? If so, is there something I am doing to cause this?

Joleen
User avatar
beckys
Posts: 170
Joined: Wed Jan 07, 2009 7:50 pm

Re: mask problems

Post by beckys »

Hi Joleen,

Are you still seeing this behavior? If so, we should look into it further.

Becky
User avatar
joleenf
Posts: 1120
Joined: Mon Jan 19, 2009 7:16 pm

Re: mask problems

Post by joleenf »

Hi Becky,

I am now running a new OSX (10.10.5) and a new version of McV (1.6 beta 1, 2015-10-20) . At this point, I have not run into that problem again.

Joleen
Post Reply